Boğaziçi Üniversitesi Mezunları AK Emekli Olmayı Seçti

Boğaziçi Üniversitesi Mezunları AK Emekli Olmayı Seçti

Bireysel Emeklilik Sistemi'ne (BES) katılan kurumların sayısı her geçen gün artarken, AK Emeklilik kurumsal katılım alanında sözleşme tutarı ile liderliğini sürdürüyor. Ulusal ve çokuluslu birçok kurumun bireysel emeklilik sistemine girerken tercih ettiği AK Emeklilik, Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği'ni de (BÜMED) sisteme kattı.

AK Emeklilik ile BÜMED arasında yapılan anlaşmaya göre BÜMED üyeleri ve dernek çalışanları bireysel emeklilik sistemine girişte önemli avantajlar elde ediyor. Dernek üyeleri ve çalışanlarının eşleri ve 18 yaşından büyük çocukları da aynı avantajlardan faydalanabilecek.

Daha önce BES'e girmiş olan BÜMED üyeleri de isterlerse birikimlerini BÜMED planına aktarabilecek ve BÜMED Planının sunduğu avantajları elde edecek.

Öğrencilere burs imkanı

BÜMED ile AK Emeklilik işbirliğinin en önemli özelliklerinden biri Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyan öğrencilere sağlanacak burs imkanı.

Proje kapsamında AK Emeklilik, Boğaziçi Üniversitesi burs fonuna katkı sağlayacak ve üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlayacak.

Kurumsal katılım artıyor

AK Emeklilik Genel Müdürü Meral Ak Egemen, BES'in gelişmesi açısından büyük öneme sahip olan kurumsal katılımlardaki artışa dikkat çekerek şunları söyledi:
'Son dönemde birçok kurumsal katılım sağladık. Bauhaus, Philip Morris, İpragaz, Pfizer gibi şirketler tercihlerini AK Emeklilik'ten yana gösterdi. Özellikle çokuluslu şirketlerin bu alanda önderlik etmeleri, ulusal şirketlerin de bu alana yönelmelerini sağladı. BÜMED'le yaptığımız kurumsal işbirliğinin ise içerdiği burs programı nedeniyle sektörümüzde benzeri yok.'
BÜMED Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Genç ise, üyelerinin BES'e katılma eğilimlerinin yüksek olması nedeniyle projeye başladıklarını belirterek, 'Üyelerimizin yaşam boyu yanlarında olduğumuz gibi, birikimlerini en doğru şekilde değerlendirerek geleceklerini teminat altına almak da misyonumuzun içinde' dedi.

Şirket Haberlerine Geri Dön


Kategori: Şirket Haberleri