Datron Mobile Sonoma Teknolojisinde Üretilen Notebook Serisi ile Pazar Hedeflerini Büyüttü

Datron Mobile Sonoma Teknolojisinde Üretilen Notebook Serisi ile Pazar Hedeflerini Büyüttü

Mobil teknolojinin uzman markası DATRON, Intel Sonoma teknolojisinde üretilen AERO KX serisi notebookları pazara sunuyor. DATRON, AERO KX serisi ile kullanıcılara daha yüksek performans, geniş ekran ve gelişmiş ses sistemini sunuyor.

Mayıs ayında Türkiye pazarına sunulacak olan yeni seri Datron notebooklar; 533 Mhz FSB özellikli Sonoma platformunda olup, 533 Mhz dual bank ram, 5400 rpm harddisk kullanıyor. Ayrıca 15.4 inch WXGA geniş LCD ekran, PCMCIA ve multimedia SD/ MMC/MS/SM/XD yuvaları, 24 bit audıo desteği , Synaptics geliştirilmiş Touchpad özelliklerine sahip.

Yeni seri notebookların giriş seviyesi modeli AERO KXA'da Intel 915 GM max. 224 MB. ekran kartı ve CD-RW/Dvd-rom Combo Drive standart özellik olarak yer alıyor.

Serinin üst seviye ürünü AERO KXS'in standart özellikleri ise Geforce 6600 128 MB.ekran kartı ve super-multi DVD/RW drive.

DATRON MOBILE AERO KX serisi ile, kullanıcılara daha yüksek performans, geniş ekran ve gelişmiş ses sistemini sunuyor. 2005 yılında 20.000 adet satış hedefi ile % 5 Pazar payı hedefleyen DATRON, 2007 yılında 150.000 adet satış ve % 10 Pazar payı hedefi ile iddiasını ortaya koymaktadır.

Şirket Haberlerine Geri Dön


Kategori: Şirket Haberleri