Demirdöküm Gelişen Pazara Paralel Olarak Yatırımlarına Devam Ediyor

Demirdöküm Gelişen Pazara Paralel Olarak Yatırımlarına Devam Ediyor

Kuruluşunun 56. yılını kutlayan DemirDöküm'ün Antalya Bölge Müdürlüğü ve Showroomu, 17 Eylül Cuma günü geniş katılımlı bir törenle hizmete açıldı. Törene, DemirDöküm Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Christoph M. Grosser, DemirDöküm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Ercek, Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna, Vaillant Group Türkiye Merkez Direktörü Aykut Babila, bölge yönetici ve yetkili satıcıları ile tüketiciler katıldı.

DemirDöküm, toplam 400 metrekare alana kurulu, 2 katlı yeni binasında, yüksek teknolojili ürünleri Türk tüketicisi ile buluşturacak ve aynı zamanda bölge faaliyetlerini organize edecek.

Açılışta bir konuşma yapan Christoph M. Grosser, DemirDöküm'ün kurulduğu 1954 yılından bu yana yaptığı yatırımlarla Türk Sanayisinin gelişmesine katkıda bulunduğunu, yarım asırdır tüketicisini son teknoloji ürünlerle buluşturarak sektöründeki kaliteyi yükseltmeye devam ettiğini belirtti. Kombi/yoğuşmalı kombiden, panel radyatöre, şofbenden doğalgaz sobası ve döküm kazana kadar birçok ürünün üretimini Türkiye'de ilk kez gerçekleştiren DemirDöküm'ün ısıtma sektöründeki öncü rolünü sürdürdüğünü ifade etti.

Şirket Haberlerine Geri Dön


Kategori: Şirket Haberleri