Grundig Bilgisayar Alana 12 Ay Bedava Biri Adsl İnternet Kampanyası

Grundig Bilgisayar Alana 12 Ay Bedava Biri Adsl İnternet Kampanyası

 1- Arçelik / Beko bayilerinden Grundig Marka Masaüstü veya Dizüstü Bilgisayar satın alan herkese BiRi ADSL İNTERNET 12 AY BOYUNCA ÜCRETSİZ
2- Üstelik internet aktivasyon ücreti hediye
3- Ses destekli Kablosuz modem

Ayrıca Grundig Bilgisiyar Alana 12 Ay Bedava Biri Adsl İnternet Bedava Kampanyasında

4- İlk ay, toplam 250 dakikalık Şehiriçi, Şehirlerarası, Uluslararası 1.kademe yönündeki sabit telefon ve yurtiçi GSM konuş-öde görüşmesi ÜCRETSİZ
5- İlk ay verilen 250 dakikalık hediye telefon görüşmesinin tamamı kullanıldıktan sonra, sabit telefonlarla ŞEHİRİÇİ dahil %45'e varan çok avantajlı telefon görüşmeleri
6- 2 kullanıcıya kadar Ücretsiz Biri aile koruma hizmeti

* Ücretsiz 8GB kotalı, anti virüs/anti spam korumalı BiRi e-posta adresi
* Ücretsiz 5GB dosya alanı
Biri ADSL 12 Ay Bedava Kampanyası

- Biri Adsl ile 12 Ay Bedava Kampanyası Arçelik veya Beko bayilerinden, bu kampanyaya dahil olan Grundig marka Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayar ürünlerinden birisini satın alan müşteriler yararlanabilecektir.
* Biri Adsl ile 12 Ay Bedava İnternet Kampanyasından 12 ay boyunca ücretsiz olarak sunulan BiRi ADSL hizmetinden faydalanmak için müşterinin 1 ay içinde BiRi ADSL hizmetini aktive ettirmesi gerekmektedir.
*Biri Adsl ile 12 Ay Bedava İnternet Kampanyası 15.03.2011 tarihine kadar geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır.
* Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
* Biri Adsl ile 12 Ay Bedava İnternet Kampanyası dahilinde hız ve limit düşürülemez, sadece yükseltilebilir. Yüksek hız ve limit, hıza göre değil tarifedeki ücretine göre değerlendirilir.
* Abone aktivasyon tarihinden itibaren 12 ay boyunca BiRi ADSL hizmet bedeli ödemez. 12. Ayın sonundan itibaren Koç.net tarife aylık ücretleri uygulanacaktır.
* 8 Mbps'ye kadar hız seçeneklerinde abonenin alacağı hız garanti edilmemekte olup, abonenin telefon hattının uygunluğuna ve santrale olan mesafesine bağlı olarak 8 Mbps'e kadar alabileceği en yüksek hızda hizmet verilecektir.
* 8 Mbps'ye kadar hız seçeneklerinde aylık 25 GB adil kullanım uygulanacaktır. Aylık download miktarının 25 GB'ı aşması durumunda, aşılan tarihten itibaren download hızı en fazla 1 Mbps ile sınırlandırılacaktır. Dönem sonunda tekrar normal hızda hizmet verilmeye başlanacaktır.
* 1 Mb limitsiz ADSL hizmeti yeni abone alımına kapatılmış olup, Biri Adsl ile 12 Ay Bedava İnternet Kampanyası ile aboneye temin edilen 1Mb limitsiz ADSL hizmeti, 1Mb 4 GB limitli üzerinden sağlanmaktadır. İnternet servis sağlayıcının değiştirilmesi durumunda limitsiz kullanım hakkı kaybedilebilecektir.
* Abone Koç.net'den modem almıyorsa, Konuş-Öde hizmetinden yararlanamaz.
* Abone Koç.net'den modem almıyorsa, yüksek hızlarda bağlantı kurabilmesi için sahip olduğu modemin ADSL2+ teknolojisini destekliyor olması gerekmektedir.
* 4 GB ve 6 GB limitli paketlerde limit aşım ücreti ayrıca faturalandırılacaktır. 4GB limitli seçeneğinde MB başına limit aşım ücreti 0,0093 TL; 6GB limitli seçeneğinde 0,0083 TL'dir.
*Biri Adsl ile 12 Ay Bedava İnternet Kampanyasına yeni abone olanlar, ilk ay toplam 250 dakikalık şehiriçi, şehirlerarası ve uluslararası 1.kademe yönündeki sabit telefon ve yurtiçi GSM konuş-öde görüşmelerini ücretsiz olarak yapacaklardır. 250 dakikalık ücretsiz telefon görüşme hakkından kullanılmayan dakikalar bir sonraki aya devretmeyecektir. İlk ay içerisinde toplam 250 dakikayı aşan şehiriçi, şehirlerarası, uluslararası 1.kademe yönündeki sabit telefon ve yurtiçi GSM görüşmeleri ile bu yönler dışında yapılan tüm telefon görüşmelerinin ücretleri abonenin faturasına yansıtılacaktır.
* 6,81-TL olan Aktivasyon Ücreti Biri Adsl ile 12 Ay Bedava İnternet Kampanyası kapsamında alınmayacaktır.
* Abone modemi Koç.net'den alıyorsa, modem kurulumu isteğe bağlı olup, 20-TL modem kurulum ücreti bir kereye mahsus faturalanacaktır. Modem kurulum ücreti ilk ay faturasına yansıtılır.
*Biri Adsl ile 12 Ay Bedava İnternet Kampanyası dahilinde verilen modemler Koç.net'e ait olup, taahhüt süresi dolduktan sonra abonelik sona erdiğinde 3 hafta içerisinde Koç.net'e aynen iade edilecektir. İade edilmediği takdirde 150 TL modem bedeli alınacaktır.
* Abonenin satın aldığı PC veya Dizüstü Bilgisayar ürününü iade etmesi ya da geri vermesi durumunda, bu kampanya kapsamında yararlandığı BiRi ADSL hizmeti de sona erdirilir.
* Statik IP ücreti isteğe bağlı olup vergiler dahil aylık 2,78-TL'dir.
* Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + limit aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin (8 Mbps'e kadar hız seçeneklerinde, 8 Mbps'e Kadar Limitsiz paketin) tarife aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz.
* 8 ve 10 Mbps hız seçenekleri müşterinin bağlı olduğu santralin teknik özellikleri uygun olduğu takdirde sağlanacaktır.

Şirket Haberlerine Geri Dön


Kategori: Şirket Haberleri