Homend Şans Çemberi'nde Hediyeler Dağıttı

Homend Şans Çemberi'nde Hediyeler Dağıttı

 Bu yıl ilk kez Şans Çemberi'ne katılan Homend, DuPont teflon tabanlı ütü Flowmotion 1101, damlatmayan çelik gövdeli su ısıtıcısı Heatrow1602/1603, dokunmatik kapaklı doğrayıcı Robochop 2102 ve iyon teknolojisine sahip saç kurutma makinesi Hairforce 4402 hediye ürünleriyle şanslı alışveriş severlerin yüzünü güldürdü. M1 Merkez'den 50 TL üzerinde alışveriş yapan herkes Homend ürünlerinin de yer aldığı Şans Çemberi'ne katılmaya hak kazandı. Her 50 TL'lik alışverişe bir çekiliş hakkının verildiği etkinlikte, toplam 115 Homend ürünü hediye edildi.

'Serving Life' sloganıyla tüm kadınların hayat kalitesini yükseltmeyi amaç edinen Homend, son teknolojiyle geliştirilmiş ürünleri, özgün ve şık tasarımları, profesyonel müşteri hizmetleri ve Türk kadınlarının ihtiyaçlarını dikkate alan Ar-Ge'siyle diğer elektrikli ev aletleri markalarından ayrılıyor.

Şans Çemberi'nde Homend ürünü kazananlar çok şanslı!

Şans Çemberi'nden Homend ürünü kazananlar, sonrasında Homend'in profesyonel müşteri hizmetlerinden de yararlanabiliyor. Homend'in müşteri hizmetleri konusunda piyasaya getirdiği yeniliklerin başında, 2 yıl boyunca karşılaşılacak sorunların çözülmesi için herhangi bir garanti belgesi, fiş veya fatura talep etmemesi geliyor. Müşteri, satın aldığı Homend ürününü www.homend.com.tr adresinden veya 444 32 45 numaralı çağrı merkezi telefonundan ürününü seri numarasını vererek sisteme kayıt ettirebiliyor. Bir arızayla karşılaşması durumunda Homend'in 7/24 hizmet veren çağrı merkezi veya www.homend.com.tr üzerinden müşteri temsilcisine ulaşıyor. Ürününün seri numarasını söylediğinde, herhangi bir garanti belgesi veya fiş sorulmadan kendisine yardımcı olunuyor. Arızalı ürünleri kapıdan alıp servis sonrasında kapıya teslim eden Homend, müşteriye ürünü 48 saat içinde tamir etme sözünü de veriyor. Eğer ürün 48 saat içinde tamir edilemezse, müşteriye aynı ürünün yenisi temin ediliyor.

Homend'in buharlı pişiriciden çevreci elektrik süpürgesine, elektrikli tirbuşondan dijital ütüye toplam 40 ürününü www.hepsiburada.com'da, Esse mağazalarında, YKM, Bimeks, Media Markt, Electro World ve seçkin züccaciyeler olmak üzere 260'ın üzerinde noktada bulabilirsiniz.

Homend Flowmotion 1101
Buharlı ütü, DuPont Teflon Taban, 2400 Watt
Kendi kendine temizleme özelliği Flowmotion 1101, bir düğmeyle tabanını temizler. Dikey ütüleme özelliği olan Flowmotion 1101, askıdaki giysiler ve perde ütülemek için de birebir. Ayrıca anti-drip özelliği olan Flowmotion 1101, tabanın sıcaklığı uygun hale gelene kadar, tabana su verilmesini engelleyerek su damlaları oluşmasını önler.

Şirket Haberlerine Geri Dön


Kategori: Şirket Haberleri