İki Ülkenin Otomotiv İşbirliği

İki Ülkenin Otomotiv İşbirliği

İki Ülkenin Otomotiv İşbirliği

Çin ve İsrail ortak girişimi olan yeni kompakt sedan otomobil 2013'te Çin ve Batı Avrupa'da satışa sunulacak.

Geçtiğimiz günlerde İsrail'den Israel Corporation ile Çin'den Chery otomobil şirketi ortak bir girişimle Batı Avrupa ve Çin pazarlarına hitap edecek yeni markalarının lansmanını yapmaya hazırlanıyor. Her iki şirket tarafından eşit hisselere sahip Qoros'un ilk modeli olan kompakt sedan arabanın satışının 2013 yılında yapılması planlanıyor.

Kurulduğu 2007 yılından beri Israel Corporation ve Chery, Qoros markasına beş yüz milyon dolar yatırdılar. Şirket, 2013 yılında Avrupa Yeni Araba Değerlendirme Programı'ndan beş yıldız almayı amaçlıyor. Qoros markası için, Şangay'ın batısında bulunan sanayi şehri Changshu'da, yıllık üretim kapasitesi yüz elli bin araç olan ve daha sonra üç yüz bine çıkabilecek bir fabrika yapılıyor. 

Qoros Başkan Yardımcısı Volker Steinwascher, içlerinde BMW'ye bağlı Mini'nin tasarımcısı Gert Hildebrand'ın da bulunduğu Qoros ekibinin, yaratıcı uluslararası tasarımlar sunmak için çalıştıklarını söyledi.Quian, araba tasarımlarını tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarladıklarını ve bunu ilerde de odak noktası olarak tutacaklarını söyledi. Qoros, uluslararası ortakların işbirliği sayesinde Çin ve uluslararası pazara, Avrupa kalitesini, güvenliğini ve emisyon standartlarını sağlayan, düşük maliyetli ve cazip tasarımlı araçlarla hitap etmeyi amaçlıyor.

Şirket Haberlerine Geri Dön


Kategori: Şirket Haberleri