Mutlu Yuvanızı Homend ile Kurun

Mutlu Yuvanızı Homend ile Kurun

 İki gönül bir olunca samanlığın seyran olduğu günler geride kaldı, biliyorsunuz. Peki, yuva kurarken alınan elektrikli ev aletlerinin, mutluluğunuz üzerindeki etkilerinden haberiniz var mı? Homend, ürünlerini geliştirirken kullanıcıların hayattan keyif almalarını sağlayacak fırsatlar yaratmayı amaçlıyor. Evlerini Homend ile döşeyen çiftler, diğerlerine oranla birbirlerine daha fazla zaman ayırabiliyor ve beraberliklerinin tadını çıkarıyor.

Mutluluğunuz Homend ile artsın!
Elektrikli ev aletleri dünyasının en yenilikçi üyesi Homend'in getirdiği kolaylıklar, evdeki birçok tartışmayı daha başlamadan bitirecek nitelikte. Örneğin Homend ürünlerinin birçoğunda bulunan gizli kablo bölmesi, işlerin keyifle yapılması için alan açarken, çiftlerin klasik tartışma konularında üst sıralarda yer alan kablo dağınıklığını da ortadan kaldırıyor.  Yine Homend'in Smart, Silent, Simple kelimelerinden yola çıkarak isimlendirdiği S3 serisi ürünleri, sahip oldukları mücevher şıklığı ile kadınları cezbederken son teknolojisi ve kullanım kolaylığı sayesinde erkeklerin de gönlünü fethediyor. Dünyanın önde gelen teknolojilerini üzerinde barındıran Thermowater su ısıtıcıları da Alman Schott ürünü cam gövdesi, İngiliz eseri alt taban ünitesi, ikili güvenlik sistemi ve şık tasarımı ile mutfakların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Homend standında hediyeler sahiplerini bekliyor!
Türkiye'nin en yeni elektrikli ev aletleri markası Homend, Forum İstanbul Evlilik Günleri'nde evlilik hazırlığının telaşına kendini kaptıranların teknolojiyi, çok fonksiyonluluğu ve zarafeti bir arada arayanların imdadına yetişiyor.

Homend standından ürün alan herkese şık bir mutfak önlüğü armağan edilirken 200 TL ve üzerinde alışveriş yapanları hayalleri süsleyen gelinlik modelleriyle dolu Beyaz Butik Dergisi'nin bir yıllık aboneliği bekliyor.

Şirket Haberlerine Geri Dön


Kategori: Şirket Haberleri