BEKO, Dünyanın En Büyük Elektronik Fuarı Olan IFA'da da Yerini Aldı

BEKO, Dünyanın En Büyük Elektronik Fuarı Olan IFA'da da Yerini Aldı

1926'dan bu yana gerçekleşen teknoloji fuarı IFA, bu yıl 31 Ağustos ? 5 Eylül tarihleri arasında Berlin'de düzenleniyor. Uluslararası birçok elektronik markasının katıldığı bu fuara, ekran boyutları 15' ila 46' arasında değişen 100'e yakın televizyonla katılan BEKO'nun standındaki yetkililer, ziyaretçilerini sektördeki son gelişmeler ve bu uygulamaları içeren ürünleri hakkında detaylı olarak bilgilendiriyor. Sergilenen ürünleri yakından inceleme fırsatı bulan ziyaretçiler, son teknolojiye sahip ürünler hakkında bilgi alırken, uluslar arası rakiplerine göre farklılık gösteren özelliklerle öne çıkan BEKO televizyonlarını, sektördeki diğer markalarla karşılaştırma imkanını da elde ediyor.

Bu yıl 7. kez IFA fuarında yerini alan Beko markasına ilişkin görüşlerini bildiren Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Aka Gündüz Özdemir, 'Beko Elektronik A.Ş. tarafından üretilen televizyonlar, uluslararası arenada, saygın kuruluşlarca birçok ödüle layık görülerek, hem üstün teknolojisini ve tasarımını hem de global pazardaki rekabet gücünü kanıtlamıştır. Bu sektördeki gelişmeleri rakiplerinden bir adım önde takip eden BEKO, ürünlerinde üstün kalite, özgün tasarım ve kullanım kolaylığı ile birlikte geniş dağıtım ağı ve satış sonrası servis ile tüketicilerine ayrıcalıklı hizmet sunuyor' dedi. Rekabet gücünün fark yaratma kabiliyetine bağlı olduğunu vurgulayan Özdemir, 'Yaptığımız birçok ürün geliştirme ve benchmarking çalışmalarımız ile, diğer uluslar arası rakiplerimize göre çok daha üstün görüntü ve ses kalitesine sahip televizyonlarımızı çok daha uygun fiyatlarla tüketicimize sunarak bu sektördeki farklılığımızı bir kez daha kanıtlamış oluyoruz' dedi.

BEKO, tüketicilerin beğenisine sunduğu televizyonların üretiminde de çevreye duyarlı olarak hareket etmektedir

Bugün, dünyada 100'den fazla ülkede dayanıklı tüketim sektöründeki ürünlerini tüketicisiyle buluşturan BEKO, global bir marka olmasının kendisine yüklediği sorumlulukla ve çevre bilinciyle faaliyetlerini sürdürmektedir. Ürünlerinin; gelişim aşamasından üretimine, tüketiciye sunulmasından satış sonrası hizmetlerine kadar faaliyet gösterdiği tüm süreçlere 'çevreye katkı sağlamayı' bir ilke olarak yansıtan BEKO, henüz ürünler tasarım aşamasındayken çalışmalarını bu hedef doğrutusunda şekillendiriyor.

Ürünün yaşam ömrü boyunca çevreye verdiği etkilerin azaltılmasına yönelik tasarımları yapılan BEKO markalı ürünlerde; hem stand-by hem de çalışır durumdayken rakiplerine göre çok daha düşük enerji tüketimi sunmak ana hedefler arasında yer alıyor. 1994 yılından bu yana ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi'ni tüm süreçlerine yansıtarak üretimi gerçekleştirilen BEKO markalı ürünlerde ayrıca geri kazanılabilir maddelerin kullanımı ön plana çıkarılıyor.

IFA 2007 Fuarı'nda 'çevreye duyarlı televizyonlarını' sergilemek için standında özel bir corner ayıran BEKO, tüketicilerin 'çevre ve doğal kaynakları koruma' konusu ile ilgili olarak bilgilendirilmesinde üretici firmalara da önemli görevler düştüğüne inanıyor.

Şirket Haberlerine Geri Dön


Kategori: Şirket Haberleri