Caner Çimenbiçer Anadolu Sigorta'nın Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Oldu

Caner Çimenbiçer Anadolu Sigorta'nın Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Oldu

29 Mart 2011 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında Anadolu Sigorta Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine nokta koyan Burhan Karagöz'ün yerine, Türkiye İş Bankası'nın eski Yönetim Kurulu Başkanı Caner Çimenbiçer getirildi.

01 Nisan 2011 tarihinden itibaren geçerli olan değişiklik ile Caner Çimenbiçer, Anadolu Sigorta'nın 86 yıllık tarihindeki 18. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaya başladı.

Caner Çimenbiçer'in Özgeçmişi

1973 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun olan Caner Çimenbiçer, iş hayatına aynı yıl Koç-Burroughs'ta başlamıştır. Türkiye İş Bankası'nda 1974 yılında Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlayan Çimenbiçer, daha sonra bankanın çeşitli kademelerinde görev almış ve 1998 yılında I.Genel Müdür Yardımcılığı, 2008 yılında ise Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmiştir.

01 Nisan 2011 tarihinde Anadolu Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanan Caner Çimenbiçer, Türkiye İş Bankası'nın çeşitli iştiraklerinde Yönetim Kurulu Başkanlıklarının yanı sıra, Visa EU, Bankalararası Kart Merkezi A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası gibi şirketlerde Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunmuştur.

Şirket Haberlerine Geri Dön


Kategori: Şirket Haberleri